NIPID VOL 2

Kuna eelnev nipiteemaline postitus tundus teile meeldivat, siis ega ma kade ole - siin on teile uus. Seekord aga enda jumestamise teemaline. Mõnikord ma ise loen neid nipiartikleid ja seal ei ole nagu midagi uut, järgnevaid nippe ei ole mina isiklikult aga kusagil ringlemas näinud, vähemalt mitte sellisel kujul. Miks kõik hea info vaka all hoitakse, ahh? 

Meikimine on selline loominguline teema, et ei ole õiget ja valet. Eelistused on erinevad, tehnikad ja tõekspidamised samuti. Allolevad nipid ei ole minu omalooming vaid erinevate tippjumestajate soovitused. Ka tuntumate tegijate soovitused on seinast seina - noh kui näiteks võrrelda Mario Dedivanovici, kes on Kim K jumestuskunstnik  ja Sir Johni, kes vastutab Beyonce meigi eest, siis teadmata neist kahest midagi võib näha kui erinev on nende stiil. 

Näide makeupbymario instagrami kontolt - https://www.instagram.com/p/BtyhwN4FA7V/

Pilt pärineb Sir Johni instagramist - https://www.instagram.com/sirjohnofficial/






Minule meeldivad mõlemad. Kõik sõltub ju sellest, millist tulemust tahta. Kui Sina teed ristipidiselt vastu minu soovitustele ja Sulle meeldib, siis ma ei tule ütlema, et hell no giiiirl! sa  teed nii valesti, ei. Kui aga mõni neist nippidest aitab Sul vingema meigi saavutada, siis jess, minu töö on tehtud! 

Järgnevad nipid toimivad juhul kui eesmärgiks on effortless loomulik värske jumestus, mis sobib töisesse atmosfääri ja ...ahh mida ma ajan, ühesõnaga selline meik, millega julgeks igale poole minna.


  • Et jumestuskreem näiks võimalikult loomulikuna, siis kanna näole esmalt niisutaja ning ära oota, et see sisse imenduks vaid kanna koheselt näole jumestuskreem. Nii suure katvusega kui tarvis, nii vähese katvusega kui sinu nahk seda lubab. Kanna näole niiske meigikäsnaga näiteks beauty blenderiga või mis iganes isendiga, kes sul käepärast on ning seejärel käi nägu üle jumestuspintsliga ringjaid liigutusi tehes. Kreemi imendudes tõmbabi ta ka jumestuskreemi kaasa ehk tulemus jääb võimalikult laitmatu. Toimib nii high end kui ka soodsmate poejumekatega.
  • Kui Sul on alatihti probleemiks see, et sinu naerukortsukestesse koguneb jumestuskreem (tekitab su näole sügavad vaod, mis just ei kaunista), siis lahenduseks võib olla see kui peale jumestuskreemi näole kandmist eemaldad üleliigse toote probleemsest piirkonnast. Seda võiks teha nii, et tupsutad puhta niiske meigikäsnaga paar korda üle, ning seejärel ühtlustamiseks uuesti meigikäsna poolega, millel oli jumestuskreem (ära uuesti jumestukreemi lisa). Nii ei ole millelgi vagudesse koguneda!
  • Ära kanna silmaalustele lademetes peitekreemi, tegelikult piisab vähesest. Sa ei pea nagu juutuuber silma alla kolmnurki joonistama. Puudriga kinnitamiseks ära kasuta pressitud puudrit, mida lendlevam puuder on seda loomulikum ja õhulisem tulemus jääb.
  • Kui su huuled vajavad ekstra niisutust, ent tahaksid kasutada matti huulepulka. Siis look no further, kasuta huulepulga all silmakreemi. See on piisavalt õrn, huuled jäävad niisutatud ent mitte läikivad. Minu isiklikuks lemmikuks on näiteks Filorga Optim Eyes.
  • Ära kata silmalaugusid jumestuskreemi, peitekreemi või lauvärvi aluskreemiga, kui sa seda just väga ei vaja. Sest nii kaotab lauvärv dimensiooni ja tulemus jääb liiga "võlts". Kui Sul on aga rasvane nahk ja lauvärv kipub ujuma või sinu nahatoon laugudel on väga ebaühtlane siis kasuta peitekreemi pealekandmiseks enda sõrmuse sõrme (see keskmise sõrme ja väikese sõrme vahele jääv, pikk peeter või lühike mart või kuidas iganes mu vanaema teda nimetaski), sest sellega on surve sinu silmanahale kõige nõrgem ja nii ei tekita sa ise endale tulevikus lisakortse.
  • Kasuta kulmugeeli asemel liimipulka (näiteks Pritt). See töötab palju paremini kui suurem osa kulmugeelidest, toimib ideaalse põhjana, et kulmukarvu juurde joonistada ning tuleb veega väga kergesti maha. Kanna liimipulka kulmuharjale, kammi kulmukarvad ülespoole ning lase kuivada, toimi edasi nii nagu tavaliselt.
  • Kasuta roosakat virsiku tooni põsepuna, see muudab jume nooruslikuks ja värskeks ning lisab näole killukese värvi. Ära kanna põsepuna näole liiga madalale, ega liiga selge triibuna vaid hajuta seda põsesarnadest kõrvade suunas. Vähem on rohkem!
  • Kui soovid tugevamat silmameiki, siis alusta sellest ja tee põhi viimasena. Nii saad silmameigi ülejäägid näolt kergesti eemaldada, ilma et rikuksid ülejäänud meiki. Esmajoones võib see hirmutav tunduda, sest tugev silmameik ja olematu põhi võivad väga kummalised välja näha, ent ära karda, katseta ja näed ise, et hirm on alusetu!





Kommentaarid

Populaarsed postitused